Selfie Çekmek İsterken Canlarından Oluyorlardı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir vagonun üzerine çıkarak selfie çekmek isteyen iki genç akıma kapıldı.

Selfie Çekmek İsterken Canlarından Oluyorlardı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir vagonun üzerine çıkarak selfie çekmek isteyen iki genç akıma kapıldı.

08 Eylül 2020 Salı 18:35
Selfie Çekmek İsterken Canlarından Oluyorlardı

Hastanede tedaviye alınan gençlerden Ahmet Öztekin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, manzaranın hoşlarına gittiğini, o yüzden selfie çekmek istediklerini söyledi. Yürekleri ağza getiren olay dün akşam saatlerinde Nurdağı Tren Garı'nda yaşandı. Garda dolaşan Erdal Yaşar ile arkadaşı Ahmet Öztekin, park halindeki bir vagonun üzerine çıkarak burada fotoğraf çekmek istedi. Gençlerin bir anda elektrik akımına kapılması üzerine çevredeki vatandaşlar duruma müdahale etti. Vagondan indirilen gençler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken,

TREN YOLUNDA DOLAŞMASINLAR BENİM BAŞIMA GELEN HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR

Ahmet Öztekin yaşadıklarına ilişkin, "Vagonun üzerine fotoğraf çekmek için çıkmıştık. Arkadaşımdan telefonu almıştım. Oturuyorduk. Ben Erdal'dan aşağıdan fotoğraf çekmesini istedim. Vagonun üzerinde manzara güzel duruyordu. Sonra elektrik çarptı. Hiçbir şey hatırlamıyorum. Hatırladığım tek şey 'beni kurtarın' diye yardım istediğim. Her yerim yanıyordu. Tren yolunda dolaşmasınlar. Benim başıma gelen herkesin başına gelebilir. Başka kimsenin canı yanmasın. Annem babam çok üzüldü. Doktorlar çok ilgilendi, hepsine teşekkür ederim." açıklamasını yaptı. Olaya dair başlatılan soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
SelfieSelfie Tren Garı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.