Sapık Milyarderin Evinden Çıkanlar Şok Etti!

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında hücresinde intihar eden sapık milyarder Jeffrey Epstein'in evine yapılan baskına ait görüntüler paylaşıldı.

Sapık Milyarderin Evinden Çıkanlar Şok Etti!

Epstein'in evinde duvarlarda asılı çıplak fotoğraflarda sosyetenin önde gelen isimlerinin de yer aldığı görüldü.

Sapık milyarder olarak bilinen Jeffrey Epstein'in eski bir çalışanından gelen itirafın ardından ABD savcılığı Florida palm Beach'teki eve yapılan baskına ait görüntüleri kamuoyu ile paylaştı. Aralarında reşit olmayan kız çocuklarının da bulunduğu çok sayıda kişiye cinsel istismarda bulunmak, cinsel amaçlı insan kaçakcılığı yapma gibi çok fazla suçtan cezaevine gönderilen şahıs, 10 Ağustos'ta tutulduğu hücrede ölü bulunmuş, Epstein'in kendini asarak hayatına son verdiği bildirilmişti.

Kara geçmişinin günyüzüne çıkmasıyla dünyayı adeta şok eden sapık milyarderin malikanesine ait görüntüler de hayrete düşürdü.

40 kilometrelik bir alana yayılan malikanede, Epstein'in reşit olmayan kızlarla ilişkiye girdiği, malikanede aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı yüzlerce ismin çıplak fotoğraflarının portreler halinde duvarlarda asılı olduğu görülürken, bir dönem Epstein ile birlikte olan Ghislaine'in de çıplak pozunun malikanede olduğu görüldü. Yine portrelerde 18 yaşından küçük kız çocuklarının fotoğraflarının yanı sıra cinsel ilişki için kullanılan bazı materyallerin de bulunduğu görüldü.