Sapık Kadın Öğretmen 15 Yaşındaki Erkek Öğrencisiyle Cinsel İlişkiye Girip Görüntülerini Çekti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami kentinde 27 yaşındaki evli öğretmen, henüz 15 yaşındaki erkek öğrencisiyle birden fazla cinsel ilişkiye girerek, çocuğa yönelik cinsel istismarlarını video kaydına aldı. 15 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmen iki ayrı suçtan hakim karşısına çıkacak.

Sapık Kadın Öğretmen 15 Yaşındaki Erkek Öğrencisiyle Cinsel İlişkiye Girip Görüntülerini Çekti

ABD'nin Miami kentinde yaşanan iğrenç olay gündeme bomba gibi düştü. ABD, 27 yaşındaki evli kadın öğretmenin rezaletlerini konuşuyor. Desiree Cartin Rodriguez isimli öğretmen, bir öğrencisiyle cinsel ilişki kasedini çekmekten tutuklandı. Öğretmen ve öğrenci arasındaki ilişkinin, bir öğle yemeği molasında sınıfta başladığı, olayı araştıran dedektiflerin 15 yaşındaki öğrenci ile öğretmenin defalarca ilişkiye girdiğini ve bunların video kaydına alındığını açıkladı.

Polis sözcüsü Valdes, videonun gizli çekim olmadığı, öğrencinin de video kayıtlarından haberi olduğunu belirtirken, 15 yaşındaki çocukla ilişkiye giren öğretmenin ilişkisinin geçtiğimiz Ağustos ayında başladığı ortaya çıktı. Gözaltına alındıktan sonra polisteki ilk ifadesinde öğrencisiyle birbirlerine aşık olduklarını cinsel ilişkinin de bu yüzden yaşandığını öne süren sapık kadın, olayın ortaya çıkmasının hemen ardından işinden kovulmuştu.

Rodriguez'in 15 yaşındaki çocuğa yönelik istismarlarının kendi evinin yanı sıra arabada da gerçekleştiği belirtilirken, yerel medya, sapık kadının iki ayrı suçlamayla hakim karşısına çıkacağını duyurdu.