Samsung'dan Ucuza Yüksek Batarya Kapasiteli Galaxy M02s-İşte Fiyatı ve Özellikleri

Dünya teknoloji devi Samsung, Galaxy serisinin yeni modelini tanıttı. Yüksek batarya kapasitesi ve uygun fiyatı ile dikkat çeken Samsung Galaxy M02s 'in detayları yazımızda.

Samsung'dan Ucuza Yüksek Batarya Kapasiteli Galaxy M02s-İşte Fiyatı ve Özellikleri

Samsung ucuza telefon yaptı.

Güney Koreli dünyaca ünlü akıllı telefon üreticisi Samsung, Galaxy M serisine bir model daha katıyor. İyi özellikleri, yüksek batarya seviyesi ile adından söz ettirecek Samsung, telefonu satışa sunmaya başladı. Samsung Galaxy M02s modelini resmi olarak duyurulurken yurt dışındaki satış fi,yatı da belli oldu. 

Damla çentikli bir ekran tasarımına sahip olduğu görülen Samsung Galaxy M02s, 6.5 inç'lik ekran byüklüğüne sahip. 1560X720 piksellik çözünürlüğü ile HD+ bir ekrana sahip olan Samsung Galaxy M02s, 5000 mAh bataryaya sahip. 

Gücünü Qualcomm’un giriş seviyedeki işlemcilerinden olan Snapdragon 450’den alan söz konusu cihazda, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Cihazın arka kısmına baktığımızda ise sol köşede dikey bir şekilde yerleştirelen üçlü kameralar dikkatleri çekiyor. Kameralara baktığımızda kamera çözünürlüklerinin 13 , 2 ve 2 olduğu görüldü. Ön kısımda ise 5 MP çözünürlükte bir cihaz olduğu görüldü. 

Son olarak 15W şarj destekli 5000 mAh batarya kapasitesine sahip olan Samsung Galaxy M02s, Android 10 işletim sistemiyle kutusundan çıkacak ve kullanıcıların hizmetine girecek. 

SAMSUNG GALAXY M02s FİYATI NE KADAR?

Siyah, mavi ve kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülen yeni Samsung Galaxy M02s, 135 dolarlık bir fiyat ile piyasalarda satışa sunuldu. 

TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?

Söz konusu cihazın Türkiye 'ye geliş tarihi ve fiyatı hakkında henüz bir açıklama gelmedi.