Samsung Yenilenmiş Telefonlar Satacak

Samsung firması, yenilenen ürün çeşitlerini genişletme kararı aldı. Bu durumda gelecekteki yeni modellerin indirimli olma ihtimalinin yüksek olacağını göstermektedir. Bu konuda ortaya çıkan detaylar şöyledir. Yenilenen bir cihazı almak artık tasarruf etmenin popüler olma halini aldı. Samsung marka daha önceleri de Apple’de görmüş olduğumuz RE-Newed isimli yenileme programının benzerini uygulayacağını duyurmuştu. Teknoloji devi, yapmış olduğu açıklamaya göre yenileme programının detaylarını geniş bir biçi

Samsung Yenilenmiş Telefonlar Satacak

Müşterilerine Samsung’dan iyi Haber

Yenilenmiş telefonlar Galaxy modelleri olmak üzere yeni cihazlarda maliyetin azalması mantıklı bir yol olarak görülür. Yenilenmiş cihaz, şirket tarafından anı garantiyi vermesi ‘’ Yeni’’ kelimesini kullandığı cihazlar olmaktadır. Genel olarak ikinci ele benzemiş olsa da arasında bazı farklar bulunmaktadır.

İkinci el cihazlardan farklı olması, yenilenmiş olan modellerin test kontrolleri yapılmış olmaktadır. Diğer yandan yıpranmış ve bozulmuş bileşenler orijinal parçalarıyla değişimi yapılır. Bunun sonucunda cihaz piyasaya verilir. Yeni telefonlara eşdeğer olsa da fiyat bakımından çok ucuz olarak satın alınır ve kullanılır.

Samsung, daha önce de İngiltere’de yalnızca Galaxy S20 ile Galaxy S20+ ve Amerika’da Galaxy S21 ile Galaxy Note 10 telefonlarında uygulamış olduğu programı yakın bir zamanda bütün cihazlarda uygulamasının olacağını belirtmiş oldu.

Yapılan bu değişiklikler, şirketin yenilenmiş bütün ürünlerin içerisinde olacak şekilde genişletmeyi düşündüklerini söylemişlerdir. Bunun sonucu olarak Galaxy S22 gibi telefonların düşük bir ücretle alınması anlamını taşımaktadır. Samsung kendine ait olan bileşenleri çok kolay bir şekilde temin edeceğinden süreci basitleştirebilir. Bu nedenle de maliyeti çok düşük tutar. Yenilenmiş telefonların daha çok kaliteli olması beklenmektedir. İspanya’da faaliyet gösteren fakat çok yakın zamanda bütün ülkelerde uygulaması yapılacak yenilenmiş Galaxy telefon modelleri şunlardır:

l Galaxy S21+5G
l Galaxy S21 Ultra 5G
l Galaxy S21 5G
l Galaxy S20 FE
l Galaxy S10e
l Galaxy S10
l Galaxy S10+
l Galaxy Note 10
l Galaxy Note 10+
Diğer yandan çok yakın tarihte Galaxy S22 serisinin içinde bulunduğu Re-Newed segmentte piyasaya çıkartılıp satışa sunulması beklenmektedir. Bu tür cihazların çıkması ve çok ucuz olarak satılması piyasanın da canlı olmasına neden olur.