Samsun’da Cinnet! Önce Eşini Öldürdü, Sonra İntihar Etti

Samsun’da cinnet getiren bir şahıs eşini öldürdükten sonra kendi hayatına da son verdi. Bu esnada bahçede oyun oynayan çiftin çocukları silah seslerinin ardından eve koştular. Dehşete düşüren manzarayla karşılaşan talihsiz çocuklar durumu üst katta oturan büyüklerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler karı kocanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Samsun’da Cinnet! Önce Eşini Öldürdü, Sonra İntihar Etti

Dehşete düşüren olay Samsun’un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi’nde saat 11.30 sıralarında yaşandı. Elde edilen bilgilere göre henüz öğrenilemeyen nedenle cinnet getiren 36 yaşındaki Mustafa Düzgün giriş kattaki evlerinde 2 çocuğunun annesi 33 yaşındaki Emel Düzgün’ü tüfekle vurarak öldürdü. Mustafa Düzgün , daha sonra aynı tüfekle kendi hayatına son verdi.

Olayın yaşandığı esnada bahçede oyun oynayan Düzgün çiftinin 7 ve 4 yaşındaki çocukları silah seslerinin ardından eve koştuklarında korkunç manzarayla karşılaştılar. 

Talihsiz çocuklar durumu üst katta oturan dedesi ve babaannesine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler çiftin hayatını kaybettiğini belirledi.

Çiftin yakınları sinir krizi geçirdi.

Mahallenin muhtarı Osman Kocabıçak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada cinnet getiren Mustafa Düzgün’ün psikolojik sorunları olduğunu, 2 sene önce kardeşini trafik kazasında kaybettiğini söyledi.