Sahte Emniyet Amiri Karısını Bile Kandırmış!

Emniyet amiri rütbeli polis üniforması giyen Erol Şahin, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde çakar lambası takılı bir araçla Bakırköy Adalet Sarayı'na gitti...

Sahte Emniyet Amiri Karısını Bile Kandırmış!

SAHTE POLİS ÜNİFORMASIYLA CAFE CAFE DOLAŞIYORMUŞ...

Emniyet amiri rütbeli polis üniforması giyen Erol Şahin, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde çakar lambası takılı bir araçla Bakırköy Adalet Sarayı'na gitti. Adliye'nin protokol kapısındaki görevli polislerin kimlik istemesi ve nerede görev yaptığını sorması üzerine bocalayan Şahin, çıkışa doğru yöneldi. Yakalanan şahsın üzerinden başkomiser kartviz<iti, Polis Emeklileri Yardımlaşma Derneği üye kimlik kartı, Emniyet ve Huzur Polis Haber Gazetesi tanıtım kartı, emniyet amiri apoletli vesikalık resim, siyah gövde tabanca ve şarjör, kurusıkı fişeği, polis rozetli cüzdan, balistik yelek, 50 b in ve 60 bin liralık senet, ayrıca 24 bin tllik çek bulundu.

Şahsın 3 aydır resmi polis üniformasıyla dolaştığı, cafe ve restoranlara bu şekilde gittiği belirlenirken, Bayrampaşa'da manavlık yaptığı öğrenilen şahsın adliyede iş takipçiliği yaptığı, polisteki ilk ifadesinde 'Eşim bile polis sanıyordu' dediği öğrenildi. Şahin nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlamalarından tutuklandı.