Sahibinden Kaçan Boğa Trafikte Korku Saçtı

Şanlıurfa'da Boğa Alarmı. Sahibinden kaçan boğa trafiği birbirine kattı. Uzun uğraşlar sonucu yakalanan kızgın boğa sahibine teslim edildi.

Sahibinden Kaçan Boğa Trafikte Korku Saçtı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde sahibinden kaçan boğa trafiği felç etti. Seyir halindeki bir motosikletli boğanın hışmına uğrarken, kızgın boğa polisler tarafından Fırat Köprüsü'nde yakalandı.  

Elde edilen bilgilere göre, hayvan pazarından kurbanlık boğa alan Yahya Özdiken, traktörle hayvanı evine götürmeye çalıştı. Birecik köprüsü'nde seyir halindeyken traktörden ipini kopararak atlayan boğa, aynı güzergahta ilerleyen bir motosiklete Mariobet boynuzlarıyla darbe indirdi. Sürücünün şans eseri yara olmadığı olayda motosiklette maddi hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine  itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Trafiğin bir saat kadar aksamasına sebep olan boğayı ekipler boynuna ip geçirerek köprü demirlerine bağladılar.

Boğa daha sonra ekiplerin de yardımıyla sahibi Özdiken'e teslim edildi. Özdiken yardımcı olan polis ve itfaiye ekiplerine teşekkür ettikten sonra, hayvanı evine götürdü.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA