Sağlık Bakanlığı'ndan İllüzyonist Aref Açıklaması Geldi!

 Sağlık Bakanlığı , Kobra sokması sonucunda ölümle yüz yüze gelen illüzyonist Aref'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Sağlık Bakanlığı'ndan İllüzyonist Aref Açıklaması Geldi!

Antalya'da dün 'Kobra' cinsi yılan tarafından ısırılan sihirbazlık gösterileriyle bilinen İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri, vize sorunun aşılması sonucu tedavi işlemleri için Mısır'a gönderildi. Bu arada Aref'in sağlık durumunun düne göre daha iyiye gittiği, yılan tarafından ısırılan koldaki şişliğin inmeye başladığı bildirildi.  

Bakanlık açıklamasında, "Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde müşahede altında tutulan hastanın, hastaneden edinilen bilgilere göre Betpark sevk öncesi genel durumu; “Hastaya, kobra ısırığı maruziyetinden dolayı antidotunun uygulanması gerekmektedir. Hastanın hemogramı stabil biyokimyasında kreatin kinaz 230’dan 659’a ilerlemiş olup, karaciğer ve böbrek fonksiyon testleri diğer kan tetkikleri normaldir ve vitalleri stabil izlenmiştir. Sağ ön kolda şişlik ödem mevcut olup, nekroz yoktur” şeklindedir. Aref Ghafouri, nakille ilgili engellerin ortadan kalkmasından sonra kendi isteği ve imkanları ile Mısır’da tedavisi devam etmek üzere özel ambulans uçakla sevk ve nakil edilmiştir. Hastaya acil şifa dileklerimizle birlikte, konuyu kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri yer aldı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA