Sağlık Bakanlığı 2019 Yılı Personel Alımı Sayısı Açıklandı

Sağlık Bakanlığı 2019 yılı kamu personeli alımı sayısı belli oldu. SPP Başkanı Ali Altıntaş yaptığı son dakika açıklamasında alım sayısını kamuoyuna duyurdu. İşte Sağlık Bakanlığı 2019 yılı personel alımı ile ilgili son bilgiler.

Sağlık Bakanlığı 2019 Yılı Personel Alımı Sayısı Açıklandı

Sağlık Bakanlığı 2019 yılı personel alımı sayısı belli oldu.

Beklenen açıklama geldi ve 2019 yılı Sağlık Bakanlığı kamu personeli alımı sayısı belli oldu. Sağlık Profesyonelleri Platformu Başkanı Aras Ali Altıntaş, beklenen açıklamayı yaptı ve 2019 yılı Sağlık Bakanlığı personel alımı sayısını kamuoyuna duyurdu.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDA 30 BİN KADRO ONAY BEKLİYORDU

Platformun İnstagram hesabı üzerinden canlı yayın yapan Altıntaş, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı 'nda bekleyen 30 bin kadro için kararın çıktığı ve 29 bin 600 kamu personeli alımı yapılacağını söyledi.

KADRO DAĞILIMI

Sağlık Bakanlığı 2019 yılında 29 bin 600 kamu personeli alımı yapacak. Sene başından beri merakla beklenen sayının belli olmasının ardından akıllarda iki soru kaldı. Atama bekleyen sağlıkçılar , alımların ne zaman olacağını , kadro dağılımının ne olacağını araştırmaya başladı.

Kadrolara göre sayı dağılımı için henüz duyuru gelmedi. 29 bin 600 personel alımı için resmi açıklamanın gelmesinin ardından atama tarihleri ve kadro dağılımı kamuoyuna duyurulacak.

Söz konusu alımlar sözleşmeli olarak yapılacak.

Aşağıdaki yorum kısmından atama beklediğiniz kadroyu ve beklediğiniz alım sayısını yazabilir, atama bekleyen diğer sağlıkçılarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Kadın erkek diğer sağlık personelleri ile bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN

Sağlık Bakanlığı 2019 yılı kamu personeli alımı için duyuru gelince bildirimle ilk sizin haberiniz olsun istiyorsanız aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN