Saadet Partisi'nden Aydın'a Çağrı: Seçim Arenasında Karalamalara Meydan Okuyoruz!

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, partiler arasında düşmanlık değil, rekabetin önemli olduğunu vurgulayarak, "İnsanımıza en iyi hizmeti kimin götüreceğinin mücadelesini verirsek, hangi parti kazanırsa kazansın insanımız olmuş olur." dedi. Aydın, seçim sürecinde kişilerin aşağılanmaması gerektiğini belirterek, projelerin, vaatlerin ve çözümlerin odak noktasında olması gerektiğini ifade etti.

Saadet Partisi'nden Aydın'a Çağrı: Seçim Arenasında Karalamalara Meydan Okuyoruz!

Mahalli İdareler Seçimleri ve Saadet Partisi

Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanlığı Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne yönelik yaptığı açıklamalarda, Saadet Partisi'nin bin 393 noktada kendi adayları ve logoları ile seçime gireceğini belirtti. Aydın, büyükşehirlerden ilçelere kadar geniş bir yelpazede Saadet Partisi olarak seçimlere katılacaklarını dile getirerek, 3 Şubat'ta Ankara'da seçim beyannamesini ilan edeceklerini ve adaylarını tanıtacaklarını açıkladı.

Büyükşehirlerde Saadet Partisi İddialı

Aydın, Saadet Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde aday çıkaracağını belirterek, "Hedefimiz, Saadet Partili belediyelerin sayısını arttırmak ve genel olarak oyumuzu arttırmak olacak." dedi. Ayrıca, İstanbul adaylarını ilk olarak 10 gün içinde açıklayacaklarını ve diğer illeri de 3 Şubat'ta tanıtacaklarını sözlerine ekledi.

Yenilik ve Değişim: Rant Belediyeciliğine Son

Aydın, seçim beyannamelerine odaklanarak, Türkiye genelindeki betonlaşmanın ve kimlik kaybının önüne geçmek istediklerini ifade etti. "Rant belediyeciliğine son vereceğiz." diyen Aydın, millete ait kaynakları hizmette kullanacaklarını ve şehirlerin yaşanabilir olmaktan çıkarıldığı bu sürece son vereceklerini belirtti. Ayrıca, reklam belediyeciliğine karşı duracaklarını ve halka ayrılan kaynakların gerçek hizmete yönlendirileceğini vurguladı.

Hayvan Haklarına Duyarlılık

Aydın, kutuplaşmanın yaşandığı bir ortamda, hayvan hakları konusunda duyarlı bir yaklaşım benimseyeceklerini belirtti. Sokak köpekleri konusunu örnek veren Aydın, "Hayvanların da canlarını esas alarak bir şey geliştirmesi gerektiğini düşünüyoruz." dedi. Bu konuda uzmanların çalışmalarının devam ettiğini ve ayrıntıları genel başkanlarının beyannamesiyle paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

Deprem Bölgelerine Özel Projeler

Aydın, 6 Şubat 2023 depreminde yaşanan kriz sürecine değinerek, deprem bölgelerindeki ihmalin üzerinde durdu. İşin ehil ellere teslim edilmemesinin sorunun temel kaynağı olduğunu belirten Aydın, Saadet Partisi olarak deprem bölgesine özel projeler geliştireceklerini ve bu konuda önemli adımlar atacaklarını ifade etti. Projelerini ve kadrolarını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi