Rize'de Tartışma Kanlı Bitti! 1 Ölü 2 Yaralı

Rize 'de akşam saatlerinde iki grup arasında çıkan tartışmada silahlar patladı. İlk belirlemelere göre 1 kişi can verirken, 2 kişide yaralandı..

Rize'de Tartışma Kanlı Bitti! 1 Ölü 2 Yaralı

Rize'de Tartışma Kanlı Bitti

Rize 'de yaşanan olayda, aralarında henüz bilinmeyen nedenler tartışma başlayan iki grup üyeleri arasında çıkan arbede de silahların patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi can verirken, 2 kişi yaralandı. 

Gelen bilgilere göre Rize 'de Abdulkadir K., B.B ve Ç.Y isimli kişiler ile kardeş olan K.A ve Y.A arasında henüz sebebi bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa süre içinde arbedeye dönüştü ve silahlar patladı. Kurşunların hedefi olan Abdulkadir K. ile  kardeş olan K.A. ve Y.A kanlar içerisinde kalarak yaralandı. Bu esnada çevredekilerin haber vermesiyle birlikte kısa süre içinde 112 sağlık personeli olay yerine geldi.

1 ölü 2 yaralı

Yapılan incelemede kanlar içerisinde yere yığılan Abdulkadir K. isimli gencin hayatını kaybettiği, iki kardeşin ise ağır yaralandığı tespit edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında hastaneye kaldırılırken, kardeşlerden K.A'nın durumunun kritik olduğu aktarıldı. KAvga ile ilgili olarak soruşturma başlatılırken, kavga kullanılan silahlara el konuldu ve B.B. ve Ç.Y isimli kişiler göz altına alındı.