Rize’de Otomobil 3 Metreden Yere Çakıldı: Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Rize’de feci bir kaza meydana geldi. Bariyerlere çarpıp 3 metre yükseklikten yere çakılan otomobilin içinde bulunan kişilerden çok sayıda ölü ve yaralı var.  Önce bariyerlere çarptıktan sonra yaklaşık olarak 3 metre yükseklikte düşen otomobilde bulunan iki kişi hayatını kaybettiği, üç kişi ise ağır yaralandı. Rize emniyet Müdürlüğü olayla alakalı inceleme başlatırken olay yerinde yaşamını yitiren Çukur ve Şentürk’ün cenazeleri Rize adli tıp kurumuna götürüldü. Rize’de bariyerlere çarptıktan son

Rize’de Otomobil 3 Metreden Yere Çakıldı: Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Kaza, merkeze bağlı Çiftekavak Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan son dakika bilgisine göre sürücüsü tespit edilemeyen O6FU8963 plakalı araç, çifte balıkçı barınaklarının karşısına geldiği esnada yolun sağında bulunan bariyerlere çarptıktan sonra yaklaşık olarak 3 metre yükseklikteki duvardan aşağı düştü.

Meydana gelen kazayı görenlerin ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ile polis ekibi sevk edildi.


Kazada ağır bir şekilde yaralanan 18 yaşındaki Bilal çukur, 20 yaşındaki mazlum Şentürk, B.A.U,... M.Y.A... P.Y... sağlık ekip 1’i tarafından olay yerindeki müdahaleleri yapılmaya başladı.

Araçtan itfaiye yardımı ile çıkarılan Bilal Çukur ile Mazlum Şentürk, müdahalelere rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada çok ağır bir şekilde yaralanan diğer şahıslar ise ambulanslarla çevre hastanelerine sevk edildiği nokta orayla ilgili inceleme devam ediyor.