Resmi Duyuruyu Yaptılar ! Suudi Arabistan'da 37 Kişi İdam Edildi

Suudi Arabistan'ın 37 kişiyi 'Terör' suçlamasıyla idam ettiği duyuruldu.

Resmi Duyuruyu Yaptılar ! Suudi Arabistan'da 37 Kişi İdam Edildi

Suudi Arabistan'ın 37 kişiyi 'Terör' suçlamasıyla idam ettiği duyuruldu.

23 Nisan 2019 Salı 21:25
Resmi Duyuruyu Yaptılar ! Suudi Arabistan'da 37 Kişi İdam Edildi

Suudi ARabistan'ın resmi ajansında (SPA) yer alan habere göre, bugün Riyad, Mekke, Medine, Eş-Şarkiye, El-Kasim ve Asir kentilerinde 'Terör örgütü kurma, polis karakollarına saldırı, güvenlik güçlerinin öldürülmesi, düşman tarafla işbirliği' suçlamaları yöneltilen 37 kişinin idam edildiği açıklandı. İdamların, Temyiz Mahkemesi ve Yargıtay onayının ardından Kraliyet emriyle infaz edildiği bildirildi.

Haberde, idam edilenlerin yaşları ve isimlerine ilişkin bilgiler yer almazken, idam edilen 37 kişinin de Suudi Arabistan vatandaşı olduğu bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eren 2019-04-28 11:50:18

Ellerine sağlık