Renault'tan 30 Hazirana Kadar 200 Bin TL Araç Kredisi Fırsatı!

Sıfır araba almak isteyenlere özel! Renault, 30 Haziran'a kadar 200 Bin TL kredi fırsatı sunuyor.

Renault'tan 30 Hazirana Kadar 200 Bin TL Araç Kredisi Fırsatı!

Renault, sıfır araba sahibi olmak isteyenler için heyecan verici bir haber duyurdu. Şirket, internet sitesi üzerinden yayımladığı açıklamada, 30 Haziran tarihine kadar geçerli olacak şekilde 200 Bin TL'ye kadar kredi imkanı sunacağını duyurdu.

Otomotiv sektöründe Haziran ayı kampanyaları hakkında meraklı gözler Renault'ya çevrildi. Şirketten çeşitli duyurular gelmeye başladı ve en sonunda Renault, internet sitesi üzerinden 200.000 TL'ye kadar kredi kullanma ve 36 ay vade seçeneği sunma fırsatını duyurdu.

Kampanya hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Renault Finans tarafından sunulan bu finansal kampanya, bireysel müşteriler (tüketiciler) için Renault modellerinde perakende satışında geçerlidir. Kampanya, araçların nihai fatura değeri 800.000 TL'nin altında olanları kapsamaktadır. Bu kapsamda, 200.000 TL kredi kullanımı, 36 ay vade ve %3,41 faiz oranıyla aylık ödeme tutarı 10.965 TL'dir. Ayrıca, araç için peşinat ödemesi de gerekmektedir. Finansman kampanyaları Renault Finans'ın şartlarına tabidir ve farklı kampanyalar birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri ise kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyetler, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye bağlı olarak değişkenlik gösterebilir."

Bu kampanya, sınırlı stoklarla sınırlıdır ve 30 Haziran 2023 tarihine kadar yetkili satıcılar tarafından sunulmaktadır. Kampanyanın bitiş tarihi ve kapsamında değişiklik yapma hakkı ise Renault'a aittir.