Ramazan Bayramı tatilinde yollar kan gölüne döndü!

Bayram tatilinde ülke genelinde çok sayıda kaza meydana geldi. İşte ülke genelinde meydana gelen kazalar ve kazaların bilançosu.

Ramazan Bayramı tatilinde yollar kan gölüne döndü!

Bayram tatilinde memleketlerine ve tatile giden vatandaşlar, yoğunluk nedeniyle çok sayıda kazaya karıştı. Ülke genelinde çok sayıda kazanın meydana geldiği trafik kazalarında toplamda 64 kişi hayatını kaybederken 379 kişi de yaralandı.

23 Haziran Cuma akşamı başlayan Ramazan Bayramı tatili, ülke genelinde faciaya dönüştü. Yurt genelinde çok sayıda aracın karıştığı trafik kazalarında çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Yüzlerce kişi ise yaralandı. İşte yurt genelinde meydana gelen trafik kazaları.

23 Haziran Cuma: 1 Ölü, 20 Yaralı

Mesai saatinin sona ermesi ile başlayan tatilin ilk gecesi Adıyaman, Erzincan, Kastamonu, Kocaeli Çanakkale ve Sivas'ta meydana gelen 6 kazalarda 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

24 Haziran Cumartesi: 26 Ölü, 128 Yaralı

Ramazan Bayramı Arifesinde Bursa'da 4, Eskişehir'de 3, İstanbul, Manisa ve Samsun'da 2'şer, Ankara, Karabük, Antalya, Adıyaman, Erzurum, Kastamonu, Mersin, Tekirdağ, Nerobet Çanakkale, Kütahya, Erzincan, Zonguldak, Uşak, Kırıkkale, Aksaray, Sivas, Gümüşhane ve Kırşehir'de 1'er adet olmak üzere toplamda 30 kaza oldu ve bu kazalarda 26 kişi öldü, 128 kişi de yaralandı.

25 Haziran Pazar: 15 Ölü, 103 Yaralı

Ramazan Bayramının ilk günü Balıkesir, Niğde, Muğla, Aydın, Karaman, Burdur, Eskişehir, Çanakkale, Konya, Kayseri, Edirne, Sakarya, Adıyaman, Gaziantep ve Hatay'da meydana gelen toplamda 16 kazada 15 kişi hayatını kaybederken 103 kişi de yaralandı.

26 Haziran Pazartesi: 9 Ölü, 90 Yaralı

Ramazan Bayramının ikinci gününde Balıkesir, Niğde, Muğla, Aydın,  Kahramanmaraş, Erzincan, Sivas, Gaziantep, Adıyaman ve Denizli'de meydana gelen 10 kazalarda 1'i asker 9 kişi ölürken 90 kişi de yaralandı.

27 Haziran Salı: 4 Ölü, 48 Yaralı

Ramazan Bayramının son günü ise meydana gelen kazalarda 4 kişi ölürken 48 kişi de yaralandı. 

Kamubulteni.com  |  Ankara