PTTPAL Zırhlı Araçlara 1100 Personel Alımında Kafa Karıştıran Detay

PTTPAL AŞ En az ilkokul mezunu 1100 güvenlik görevlisi ve operasyon görevlisi personel alımı için kafa karıştıran detay.

PTTPAL Zırhlı Araçlara 1100 Personel Alımında Kafa Karıştıran Detay

PTTPAL 1100 personel alımında kafa karıştıran detay.

Her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrak taşıma, işleme ve saklama, ATM ikmal, bakım, izleme, nakit yönetimi, gece kasası hizmetleri ve fiziki güvenlik hizmetleri vermekte olan PTTPAL A.Ş. kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 1100 adet yeni personel alımı yapacağını geçtiğimiz ay duyurdu.

İlanın yayımlanmasının ardından başvuru ekranının açılması beklenti ancak PTTPAL başvuru ekranı konusunda yeni bir açıklama yapmadı.

2019 yılında açılacak yeni 40 şube, alınacak yeni 360 zırhlı araç ve istihdam edilecek bin 100 personelle ülke çapında PTT merkez, şube ve ATM'lerine hizmet vermeyi ve Merkez Bankası ile yapılan protokol doğrultusunda 24 merkezde madeni para konsinye depolarını işletmeyi hedefleyen PTTPAL, personel alımlarını en az ilkokul düzeyinden yapacak.

Zırhlı aracın genel güvenliğini sağlayacak güvenlik görevlisi kadrosu için en az lise mezunu adaylar arasından, operasyon görevlisi kadrosu içinse ortaokul mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvuru ekranının açılmaması tepki çekti.

KAFA KARIŞTIRAN DETAY

PTTPAL personel alımı için gelen ilk açıklamada başvuruların 15 Aralık tarihine kadar alınacağı ve adayların 31 Aralık tarihinde PTTPAL bünyesinde işe başlayacağı belirtildi.

15 Aralık geldi ama hala başvuru ekranı açılmadı. Başvuru ekranının açılmaması adayların kafasını karıştırdı. Sosyal medya üzerinden Kambuulteni.com 'a mesaj atan adaylar, ilanın neden yayımlanmadığını sordu.

Ancak bu soruya  PTTPAL 'dan bir cevap gelmedi. Bu konuda bir bilgi de adaylarla paylaşılmadı. Ancak adayların artık bekletilmemesi ve bu konuda bir açıklamanın gelmesi gerekmektedir.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN