PTT Bayram Öncesi HGS Uyarısı Yaptı

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla beraber PTT’den sürücülere HGS uyarısı geldi. Sürücülerin yola çıkmadan HGS bakiyelerini kontrol etmeleri istendi.

PTT Bayram Öncesi HGS Uyarısı Yaptı

PTT, yaptığı açıklamada bakiye yükleme konusunda dolandırıcılık amacıyla kurulan internet sitelerine karşı dikkatli olunması istendi. Şirket tarafından yola çıkmadan önce bakiye kontrollerinin de yapılması uyarısı geldi.

İşte PTT’den yapılan açıklama:

"Avrupa'dan giriş-çıkışlarda en çok yoğunluğun yaşandığı Kapıkule ve Hamzabeyli sınır kapılarımızda HGS satışları devam ediyor. İnternet üzerinden müşterilerin HGS hizmetine ulaşabileceği sayfalar yalnızca https://pttbank.ptt.gov.tr/; www.turkiye.gov.tr/ www.pttavm.com/'dur. Bu sayfalar haricinde HGS'ye yükleme yapılamaz. Farklı internet adreslerine itibar edilmemeli. HGS bakiyelerini kontrol etmek isteyen kullanıcılar ise PTT'nin HGS resmi müşteri hizmetleri internet sitesi olan https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/ ve e-devlet kapısı aracılığıyla kontrol sağlayabilir. Kullanıcılar tarafından tüm kredi kartlarıyla iş yerlerimizden HGS yüklemesi için otomatik talimat verilebilirken, PTTmatikler ve internet üzerinden de 7/24 online bakiye yüklenebiliyor. HGS ile köprüler, şehirlerarası otoyollar, İDO feribot işletmeciliği, Uludağ Milli Parkı ve yap-işlet-devret otoyollarının gişelerinden duraksamadan geçmek ve zamandan tasarruf etmek mümkün oluyor."

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /