İstanbul seçimleri öncesi Süleyman Soylu 'dan İstanbul 'a polis alımı açıklaması.
YSK tarafından 23 Haziran günü tekrar edilmesi kararı alınan İstanbul seçimleri öncesi İstanbul 'da bir dizi ziyarette bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eyüpsultan'da bulunan bir otelde Eyüpsultan'ın 28 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, e-belediye sisteminde önemli bir noktaya geleceklerini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:
"Bilişim imkanlarının gelişmesi, iletişim çağının çok üst noktada olması, vatandaşların bulundukları yerlerden kurumlara gitmeden hizmetleri alma talepleri, bizim değil bütün dünyanın reel durumudur. Herkes her meselesini iletişim üzerinden, bilişim üzerinden gerçekleştirmeye çalışıyor. Bizim devlette oluşturduğumuz e-devlet sistemi var. Hatta bir e-belediye sistemine geçiyoruz. 2019'un sonunda inşallah e-belediyede çok önemli bir noktaya geçeceğiz. Artık belediyelere giderken elinde insanlar poşetlerle gitmeyecek. Bütün kurumlardan ilgili belgeleri alabileceği ve her şeyi görebileceği, vatandaşımızın o bürodan o büroya koşuşturmayacağı hakikaten muhteşem bir sistemi ortaya koyuyoruz. Bizim bakanlığımıza düşen 43 modül var. Bu 43 modülü de tamamlayıp yıl sonuna kadar bitireceğiz"
BİZİ TERÖRİSTLER VE TECAVÜZCÜLER LİSTESİNE KOYDULAR
ABD 'nin kendisi ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül 'ü yaptırım listesine aldığını hatırlatan Bakan Soylu şu ifadeleri kullandı:
"Biz Amerika ile niye mücadele ediyoruz? Amerika bize giriş yasağı koydu değil mi? Abdulhamit Bey ile beraber bizi teröristler ve tecavüzcüler listesine koydu. Allah'ınızı seversiniz ya. Yani hangi terörizme bulaşmışlığımız, hangi tecavüz olayına karışmışlığımız var? O listeye biz niçin girdik? Şahsımız adına girmedik. Bu ülkeye had bildirmek isteyenlerin ortaya koyduğu bir süreçti. O zaman biz bu kavgayı niçin yapıyoruz? Niçin S-400 mücadelesi yapıyoruz? Madem kendi hakkımızı savunamayacağız"
23. DÖNEM POMEM İLE 3 BİN POLİS İSTANBUL 'A
25. DÖNEM POMEM POLİS ALIMI TARİHİ ERKENE Mİ ALINDI?
Süleyman Soylu 2 bin polisi Aralık sonunda İstanbul 'a vereceğiz dedi. Ağustos sonunda 23. dönem POMEM'ler mezun olacak. 24. dönem POMEM 'de ise 3 bin kadın alımı yapılacak ve bu adaylar 81 şehirdeki karakollara verilecek. 25. dönem POMEM 'de ise 10 bin polis alınacak.
Daha önce yaptığı açıklamada Bakan Soylu Eylül ayını işaret etti. Ancak bunun ilan tarihi mi yoksa adayların eğitime başlama tarihi mi olduğu bilinmiyordu. Bakan Soylu 'nun bu açıklamasına bakacak olursak 25. dönem POMEM tarihinin erkene alındığı ve ilanın Ağustos gibi gelmesi bekleniyor.
Kadın erkek diğer polis adayları ile bilgi alış verişi için TIKLAYIN
İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>
Android için >>>> TIKLAYIN
İOS için >>>> TIKLAYIN
Abiciğim net bir şey söyleyin ona göre KPSS ye çalışıp ya da çalışmayalım bu ne böyle ya
Bu meslek serefli ve onurlu bi meslektir puani cok düşük zaten daha fazla dusurulmemelidir Asıl düşürülürse haksizlik olur.
Puanları çıkartın bu ne böyle önüne gelen polis olamaz polisliğin de bir mesleki değeri olmalı
inşAllah ya tecil bitiyor zaten
arkadaslar simdi 2019 polislik alimi eylulde falan mi olcak 2019 kpss mi gecerli olucak
Bayanlarda boy sarti esnetilsin lütfen 1.60 olsun ... mağduruz
Puanların düşürülmesi gerekiyor. Hukuka adam mı alıyorsunuz bu puanlar ne böyle ? Bizler sizin çocuklarınız gibi kolejlerde okumadık ya da özel öğretmenlerden ders almadık. İnsaf....