Peugeot Logosunu Değiştirdi: İşte Yeni Logo

Dünyaca ünlü otomobil markası Peugeot, bir son dakika açıklaması yaptı ve logosunu değiştirdiğini duyurdu.

Peugeot Logosunu Değiştirdi: İşte Yeni Logo

Dünya Otomobil Devi Peugeot logosunu değiştirdi.

Dünyanın en büyük otomobil üretici firmalarından olan, her sene çıkardığı araçlarla adından söz ettiren Peugeot, logosunu yine değiştirdi. Stellantis çatısı bünyesinde üretim faaliyetlerini sürdürmekte olan Peugeot, yeni dönemini yeni logosuyla kutlayacağını dünya kamuoyuna açıkladı.

11. KEZ YENİLENDİ

1850 yılında kurulan ve o tarihten bu yana tam 10 defa logosunu değiştiren Peugeot, 11 'inci defa da logosunu değiştireceğini açıkladı. Yenilenen yeni tasarım çok daha güçlü şekilde vurgulanıyor.

son 10 sene içinde otomobil üretiminde ciddi değişikliklere giden, tarz ve güçte önemli adımlar atan firma,  son 10 senedeki modellerini tamamen elden geçirerek ürün gamını yeniledi. 

Peugeot, yeni ve modern ürünlerini tamamlamak yolunda bir adım daha attı ve yıllardır kullandığı logosunu yeniden tasarladı. Yeni logoya baktığımızda , logonun üzerindeki amblem, aslan, aynı zamanda güçlü ve içgüdüsel bir marka olmayı temsil ediyor.

Yeni logo, Peugeot'nun dün ne anlama geldiğini, Peugeot'nun bugün ne anlama geldiğini ve Peugeot'nun yarın ne anlama geleceğini somutlaştırıyor.