Petshoplar Kasaplar Odasına Bağlandı İlk Açıklama Başkandan

Ülke genelinde faaliyet gösteren petshoplar Kasaplar Odasına bağlandı. Konu hakkında ilk açıklama Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı’dan geldi. Yardımcı, "Bizim alanımız hayvanlar olduğu için, bunlar da hayvan kısmına girdiği için ondan birleştirildi" dedi.

Petshoplar Kasaplar Odasına Bağlandı İlk Açıklama Başkandan

Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, kısa süre önce kendilerine bağlanan petshoplarla alakalı açıklamalarda bulundu. Yeni açılacak işyerlerinin kendilerine başvurması gerektiğini ifade eden Yardımcı, “Yeni sistemde petshoplar Kasaplar Odası’na bağlandı. Yeni işletme açacak olanlar artık bize başvuru yapacak. Eski açanlar aynı şekilde devam edecek. Biz de bunların sorumlusuyuz. Bizim alanımız hayvanlar olduğu için, bunlar da hayvan kısmına girdiği için ondan birleştirildi. Petshopları toparlamak da iyi bir şey. Herkes mesleğini yapsın” diye konuştu.

Kedi ve köpek gibi hayvanların satışının petshoplarda satışının daha uygun olduğunu belirten Yardımcı, ‘’Zaten internetten hayvan satışının önüne geçilemiyordu. Petshoplar denetleniyor. İnternet üzerinden yapılacak olan hayvan satışları nasıl denetlenecek?” dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /