Payitaht Abdülhamid Oyuncusuna Öldüresiye Dayak!

Payitaht Abdülhamid, Muhafız, Mehmet Bir Cihan Fatihi gibi dizi ve filmlerde dublörlük yapan Mısırlı oyuncu Abdelbari Mancy, suriyeli zannedilerek dövüldü.

Payitaht Abdülhamid Oyuncusuna Öldüresiye Dayak!

24 Ocak'ta ablası, yengesi ve 3 aylık yeğeniyle Yenibosna'dan 79F otobüsüne binen dublör , Tepeüstü durağında inmek üzereyken tanımadığı bir kişinin kendisine , 'Beni niye sıkıştırıyorsun , hayırdır?' diyerek seslendiğini, otobüsten inerken bebek arabasını hazırladıkları için ayağa kalktığını söyledi. Abdelbari Mancy, adama kendisine dokunmadığına yönelik cevap verdiğini fakat şahsın kendisine ,"Kes lan seni vururum' şekliyle tepki gösterdiğini söyledi.  

Kendisine bağıran adama Türkçe cevap vererek, "Yaşına saygı duyuyorum, ailemin yanında bu şekilde konuşamazsın, haddini bil' dediğini söyleyen Mısırlı dublör , bir anda adamın kendisine yumruk atmayaa başladığını söyledi. Dakikalarca dayak yiyen Mancu'nin burnu ve kolunda kırıklar oluşurken, olay esnasında kavgayı yatıştırmaya çalışan Mısırlı dublörün ablası ve yengesi de dayak yedi. Mancy, otobüsten indiğinde şahsın suriyeliler hakkında defalarca küfürlü sözler söylediğini belirtirken Olaydan sonra polisi aradığını ve kısa sürede ekiplerin geldiğini belirtti.,Şahsın abisinin de yanına gelerek kendisinden özür dilediğini söyleyen Mısırlı oyuncu şikayetinden dönmeyeceğini söyledi.