Özgür Demirtaş, Milli Piyango Bileti Alacakları Uyardı: Lütfen Bu Hataya Düşmeyin

Yeni yıla çok az bir süre kaldı. Tabi çekilişlere de. Bir çok insan internetten, piyango gişelerinden alımlara başladı. Özgür Demirtaş, milli piyango bileti alacakları uyardı: lütfen bu hataya düşmeyin, diye açıklamalarda bulundu. Geçen sene de benzer açıklamaları olan Demirtaş’ın neden bu kadar net konuştuğu ise merak ediliyor. 

Özgür Demirtaş, Milli Piyango Bileti Alacakları Uyardı: Lütfen Bu Hataya Düşmeyin

Büyük İkramiye 200 Milyon Lira
Bir çok vatandaş yılbaşı ikramiyelerine her sene ilgi göstermeye devam ediyor. İkramiyenin fiyatının yükselmesi de bu isteği kabartıyor. Yılbaşı için toplam ikramiye 1,4 milyar. Büyük ikramiye ise 200 milyon TL olacağı açıklandı. Hal böyle olunca da insanları bir heyecan sardı. Ya çıkarsanın hayalleri kurulmaya başladı bile. Fakat bu hayallerin boş olduğunu söyleyenler de az değil. Bu kadar paranın için hilenin döndüğünü düşünenlerde oluyor. 


Bununla ilgili bir açıklamada ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan geldi. Demirtaş açıklamasında: "Şans oyunları oynamayın. Lütfen oynamayın, almayın. Eğer bana biraz güveniyorsanız, şans oyunları oynamayın.” diye vatandaşlara uyarılarda bulundu. 


Milli piyango tartışmalarının ardı arkası kesilmiyor. Bu beyanların doğruyu yansıtıp yansıtmadığı ise merak ediliyor.