Özdağ'dan Büyük Sürpriz! Zafer Partisi'nin İzmir Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtıldı, Heyecan Dorukta!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarını tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Toplantı, İzmir Arena'da gerçekleştirildi ve Özdağ, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Naşit Birgüvi olduğunu duyurdu.

Özdağ'dan Büyük Sürpriz! Zafer Partisi'nin İzmir Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtıldı, Heyecan Dorukta!

Zafer Partisi'nin İlçe Adayları Belli Oldu

Zafer Partisi, Aliağa'da Erdinç Tahtacı, Bayraklı'da Eyüp Tunç, Bornova'da Belgin Çiçeksever, Buca'da Mustafa Dinçer, Karabağlar'da Sedat Üzen, Konak'ta Süleyman Şenol, Urla'da Belma Camcı, Torbalı'da Emine Göçay, Çeşme'de Zehra Turnacı, Çiğli'de Selahattin Erniş, Karşıyaka'da Cengiz Gökbayrak ve Tire'de Turan Güraksın'ı aday gösterdi. Diğer ilçe adayları ise daha sonra açıklanacak.

Ümit Özdağ'ın Konuşması

Ümit Özdağ, toplantıda yaptığı konuşmada, "Bugün burada bulunan bizler, İzmir'i eski bir meydanda en iyi şekilde ifadesini bulan bir seçeneksizlikten kurtarmak için bulunuyoruz. Biz, gerçek bir muhalefet ve yeniden inşa sürecini başlatmak için bir araya geldik." dedi.

FETÖ Tehlikesine Dikkat Çekildi

Özdağ, FETÖ'nün 15 Temmuz'da devlete el koymak için darbe girişiminde bulunduğunu hatırlatarak, "FETÖ geri dönüyor. Stratejik mevkileri ele geçiriyorlar. Devleti uyarıyoruz. Siyasete sızıyorlar." uyarısında bulundu.

DEM Partisi ve Tunç Soyer Eleştirisi

Parti lideri, DEM Partisi'nin İzmir'de aday çıkartma kararı alması üzerine, "Tunç Soyer, CHP'nin adayı olmaktan çok DEM'in adayı olarak seçime girecek. Biz Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileriyiz." şeklinde konuştu.

Halka Görev Düşüyor

Özdağ, seçimlere yönelik destek çağrısında bulunarak, "Buradaki herkesin ilk görevi çevresindeki 10 kişiyle Zafer Partisi'ne oy vermeleri için konuşup, telefon numaralarını kaydetmeleridir." ifadesini kullandı.

Zafer Partisi'nin Projeleri

Partinin yerel yönetim projelerini açıklayan Özdağ, "İzmir'in her ilçesinde ve mahallesinde gençlik ile uyuşturucu arasına spor merkezleri açacağız. Atanamayan öğretmenler spor tesislerinde istihdam edilecek." diye belirtti. Ayrıca sokak köpekleri konusunda sürdürülebilir bir çözüm önerisi getirerek, "Köpekleri yok etmek gibi anlayışı asla kabul etmiyoruz. Ancak mevcut durumda sürdürülebilir olmadığını da biliyoruz." dedi.