Otomobil Kullanarak Yapılan Uyuşturucu Sevkiyatına Hızlı Müdahale: Eş Zamanlı Operasyonda 6 Şüpheli Gözaltında!

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında İstanbul'dan Samsun'a büyük bir uyuşturucu sevkiyatının planlandığı istihbaratı üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Yapılan fiziki takiple, 6 şüphelinin koordineli bir şekilde hareket ettiği ve 2 araçla il sınırlarını aşarak alternatif köy yollarını kullandığı belirlendi.

Otomobil Kullanarak Yapılan Uyuşturucu Sevkiyatına Hızlı Müdahale: Eş Zamanlı Operasyonda 6 Şüpheli Gözaltında!

Araştırmalar neticesinde, il sınırlarına giriş yaptıktan sonra araçlardan birinin İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'ne, diğerinin ise Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi'ne gittiği tespit edildi.

otomobillerle-uyusturucu-sevkiyatin-son-gelisme-fe8f.jpg

Eş zamanlı operasyon gerçekleştirilerek, şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda, 10 kilogram metamfetamin, 8 bin 332 sentetik hap, 3 kilo 281 gram skunk, 64 gram kokain, ruhsatsız bir tabanca, 7 mermi, bir ruhsatsız tüfek, 8 tüfek kartuşu ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 237 bin 700 lira ve 4 bin 730 dolar ele geçirildi. Olayla ilgili B.A., M.K.D., A.E., B.E., M.Z. ve E.T. gözaltına alındı.