Osman Sarıgün İnek Hırsızlığından Hapis Yatmış

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Şehit Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na linç girişimi sırasında yumruk atan Osman Sarıgün'ün daha önce inek hırsızlığı yaptığı ve bu yüzden hapis yattığı öğrenilirken, şahsın daha önce de çalıştığı tır şirketinden hırsızlık dolayısıyla işten çıkarıldığı öğrenildi.

Osman Sarıgün İnek Hırsızlığından Hapis Yatmış

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Şehit Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na linç girişimi sırasında yumruk atan Osman Sarıgün'ün daha önce inek hırsızlığı yaptığı ve bu yüzden hapis yattığı öğrenilirken, şahsın daha önce de çalıştığı tır şirketinden hırsızlık dolayısıyla işten çıkarıldığı öğrenildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla salıverilen Osman Sarıgün'ün ifadesinde saldırı dolayısıyla pişman olduğunu belirttiği, fakat sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntülerde elini öptürdüğü ve Türkiye'ye teşekkür ettiği görülüyor.

Sarıgün savcılık ifadesinde, 'Uzun boylu yapılı birisi beni omuzumdan itekledi. Arkamdan bir şahıs ‘Adam sana vuruyor, sen ne duruyorsun’ diye söyledi. Bu şekilde tahminime göre Kemal Kılıçdaroğlu’nun korumalarından birisi omzuma vurunca ben de gayriihtiyari yumruğumu savurdum. Yumruğum Kemal Kılıçdaroğlu’na denk gelmiş. Ben Kemal Kılıçdaroğlu’nu tam görmedim. Beni tartaklayarak o alandan uzaklaştırdılar' ifadelerini kullanmış.

KAYNAK: YENİÇAĞ

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA