Ormanlık Alanda Toprağa Gömülü Vaziyette 2 Bin Cep Telefonu Bulundu

Kayseri'de doğa yürüyüşüne çıkan vatandaşlar ormanlık alanda 2 binden fazla cep telefonu buldu. Yakılmış cep telefonlarını gördükten sonra durumu yetkililere bildiren vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Jandarma ekipleri sevk edildi.

Ormanlık Alanda Toprağa Gömülü Vaziyette 2 Bin Cep Telefonu Bulundu

Jandarma ekipleri, cep telefonlarını delil torbalarına koyarak karakola götürdü.

Yeni İş haberleri yayımlandı. Son iş haberlerini takip etmek, diğer adaylarla iletişime geçmek ve arkadaşlık kurmak için TIKLA VE İNDİR.
 

Cep telefonlarında Bylock yüklü olduğu ve cihazların 15 Temmuz hain darbe girişiminden 1 ay sonra yakılmış olabileceği öne sürülüyor. Kayseri'nin İncesu İlçesi Kızılören Mahallesi'nde ormanlık alanda haffta sonu doğa yürüyüşüne çıkmak isteyen vatandaşlar, çeşitli marka ve modellerde 2 binin üzerinde yakılmış şekilde cep telefonu görünce durumu jandarmaya bildirdi.

Bir kısmı toprağa gömülü olan ve etrafa yayılmış vaziyetteki cep telefonlarının Fetullahçı teröristler tarafından yakılarak gömülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Jandarma ekipleri ilgili cihazları toplayarak cihazların imei numaraları ve diğer bilgilerinden mobil cihazların kimlere ait olduğunun tespiti için çalışma başlattı.