Önce Pudra Şekeri Dedi Sonra Uyuşturucu Olduğunu İtiraf Etti: Kürşat Ayvatoğlu'ndan Son Dakika Açıklaması

Uyuşturucu kullandığını itiraf eden Kürşat Ayvatoğlu'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Ayvatoğlu, kendisine acımasızca yüklenenlere "Sizlerin de çocukları var" diyerek seslendi.

Önce Pudra Şekeri Dedi Sonra Uyuşturucu Olduğunu İtiraf Etti: Kürşat Ayvatoğlu'ndan Son Dakika Açıklaması

Bir araç içerisinde uyuşturucu içerken görüntülenen, gözaltına alındığında ilk ifadesinde onun pudra şekeri olduğunu söyleyen Kürşat Ayvatoğlu'ndan bir son dakika açıklaması geldi.

Ailesi aracılığıyla bir açıklama yapan Ayvatoğlu, ''Babam vefat ettikten sonra daha fazla sorumluluk almak durumunda kaldım. Daha fazla güçlü görünürsem her kapının açılacağını düşündüm. Şimdi, çok yanlış olduğunu anladığım bu durumun içine sürüklendim. Acımasızca beni yerden yere vuran insanlar şunu bilmeliler ki, sizlerin de çocukları var, hayatta sizler nelerle karşılacaksınız bilmiyoruz. Canım anam bu kötü günleri tek başına göğüslemeye çalışıyor. Bir anneyi düşünüp acımasızca söylediklerinizi tekrar düşünmesinizi rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu bataklığa sürüklendikten sonra çok defa çıkmayı düsündüğünü söyleyerek sözlerini sürdüren Ayvatoğlu "Bundan kurtulmak için defalarca yardım istemeyi düşümndüm ama rahmetli babam, canım anamı düşündükçe bir türlü kimseye anlatamadım" dedi ve lüks yaşantısı için de şu ifadeleri kullandı:

LÜKS YAŞANTISI

"Evet arkadaşlarımla ortak araba alıp satarak ve galericilerden gerçekleştirdiğim satış başına komisyon alarak hayatımızı kazanıyordum. Aslında göstermeye çalıştığım gibi hayatım yok bunu da olduğumdan farklı görünme psikolojimle sürekli bu tür resimler yayınlayarak oluşturmaya çalıştım"