Önce İnstagram Şimdi Facebook: Bomba Özellik Geliyor

Sosyal medya devi Facebook 'a bomba yeni özellik geliyor. İnstagram 'a yakın zamanda gelecek yeni özellik Facebook 'a da geliyor.

Önce İnstagram Şimdi Facebook: Bomba Özellik Geliyor

Önce İnstagram şimdi de Facebook: Beğeni sayıları gizlenecek.

Dünya üzerinde en çok kullanılan iki sosyal medya platformu Facebook ve İnstagram flaş değişikliğe gidiyor. Daha önce yazdığımız haberimizde , İnstagram 'ın beğeni sayısını gizlemek için yeni özellik üzerinde çalıştığını aktarmıştık. Bİnstagram 'dan sonra Facebook 'ta bu düzenlemeyi yapacak ve beğeni sayılarını gizleyecek.

Kullanıcılar arasında son dönemlerde daha da kızışan beğeni yarışını azaltmak isteyen Facebook , bu sistemi yakın zamanda yürürlüğe koyacak.

6 ülkedeki kullanıcılara önce sunulacak ve test edilecek söz konusu düzenleme ile ilgili Instagram' ın resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, kullanıcıların beğeni sayısıyla ilgilenmesinden daha çok fotoğraf paylaşmaya, sosyal medyayı daha aktif ve verimli kullanmasına odaklanmasının beklendiği, beğeni sayısının gizlenmesinin bu yönde atılan bir adım olduğuna yer verilmişti.

DÜZENLEME FACEBOOK 'A DA GELİYOR

İnstagram 'ın bu adımının ardındna Facebook 'ta da bu düzenlemenin geleceğine yer verildi. Facebook 'un android uygulamasında yer alan gizli kodlar, şirketin beğeni sayısını gizleyeceği yönünde bizlere bilgi veriyor. Facebook ise yaptığı açıklamada, uygulamadaki beğeni sayılarını gizlemeyi test etmeyi düşündüklerini söyledi ve söz konusu iddiaları resmi açıklama ile doğruladı.

Beğeni sayılarının gizlenmesini öngören yeni güncellemenin ne zaman kullanıma sunulacağı ile ilgili bir açıklama henüz gelmedi. 

İnstagram sayfamız için TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA