Öldürdüğü İki Kızıyla Yan Yana Toprağa Verildi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, evinde tabancayla hayatına son veren Aziz Kaya'nın cenazesi, intiharından önce aynı silahla katlettiği iki kızının cenazeleriyle yan yana kazılan mezarlarda defnedildi.

Öldürdüğü İki Kızıyla Yan Yana Toprağa Verildi

Kaya'nın iki kızını öldürmesi ve intiharının sebebi hala öğrenilemezken, ailenin yakınları, yüklü miktarda borçtan dolayı Aziz Kaya'nın bunalıma girdiği ve evdeki bir tartışma sırasında iki kızını katlettiğini ve kendi canına kıydığını öne sürdü.

Olay yerinde inceleme yapan polis, Aziz Kaya'nın cebinde 'Bu olayın sorumlusu sadece benim' yazılı bir notla karşılaştı. Kağıt incelenmek üzere alınırken, ölen baba ve kızlarının cansız bedenleri, Adıyaman'da İlbet yapılan otopsinin ardından bugün ailenin yakınları tarafından teslim alındı. Cenazeler, Kahta'ya bağlı Çaltılı köyüne götürülüp burada defnedildi. Polis ekipleri, Aziz Kaya'nın kızlarını katledip, intihar etmesiyle ilgili aile yakınlarının ifadelerine başvurdu.

Aile yakınları, polise verdikleri ilk ifadede, Kaya'nın yüklü miktarda borcu bulunduğunu, cinayetleri bu sebeple işleyip işlemedikleriniyse bilmediklerini belirtti.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA