Öğretmenler Günü'nde Acı Haber: Öğretmen Kendini Okulda Astı

Antalya Manavgat 'ta öğretmenler gününde feci bir olay meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir öğretmen öğrencilerini gönderdikten sonra intihar etti.

Öğretmenler Günü'nde Acı Haber: Öğretmen Kendini Okulda Astı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Dolbazlar Ortaokulunda görev yapan öğretmen canına kıydı.

Acı haber bugün Antalya 'dan geldi. Edinilen bilgilere göre bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen ve tedavi gördüğü bildirilen Mehmet Erbaş isimli İngilizce Öğretmeni, bugün düzenlenen kurs programında dersini tamamladı. Dersini tamamladıktan sonra öğrencilerini gönderen öğretmenin, öğrenciler çıktıktan sonra kendini boyundan kısa merdivenlere asarak intihar ettiği bildirildi.

ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİNİ O HALDE GÖRDÜ

Servis beklemekte olan öğrencilerin görerek bağırması ve çığlık atması  üzerine olay yerine hemen çevredeki vatandaşlar geldi. Bölgeye gelen vatandaşlar, ipi kestikten sonra sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa süre içinde olay yerine gelen 112 Sağlık ekibi, Erbaş’a uzun süre kalp masajı yaptı ama tüm müdahalelere rağmen öğretmen kurtarılamadı. 

Mehmet Erbaş ’ın cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelmemelerin ardından önce Manavgat Devlet Hastanesi morguna, ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna adli tıp kontrolü yapılması için gönderildi.

EŞİ DE ÖĞRETMENLİK YAPIYOR

Evli olduğu ve 1 çocuk babası olan Mehmet Erbaş ’ın uzun süredir Dolbazlar’da görev yaptığı eşinin de Dolbazlar İlkokulunda sınıf öğretmeni olduğu bildirildi.

Mehmet Erbaş’ın eşinin 3 gün önce jandarmaya kocasının eve gelmediğini bildirmesi üzerine cep telefonu sinyalinden Erbaş’a ulaşıldığı, okul bahçesinde yüklü miktarda ilaç aldığı ve hastanede midesi yıkanmak suretiyle hayata döndürüldüğü bildirildi. 

Kamubulteni.com  | Ankara