Öğrencileri Acımasızca Döven Yurt Görevlisi Göz Altına Alındı

İstanbul’da bir yurtta dehşete düşüren görüntüler ortaya çıktı. Esenler'deki özel bir yurtta erkek öğrencilere şiddet uygulayan yurt görevlisinin gözaltına alındığını duyurdu.

Öğrencileri Acımasızca Döven Yurt Görevlisi Göz Altına Alındı

Esenler'deki özel bir yurtta yurt görevlisinin erkek öğrencilere şiddet uyguladığına ait görüntüler dehşete düşürdü. Küçük öğrencileri acımasızca döven yurt görevlisinin görüntüleri ortaya çıktı. İstanbul Valiliği, yurt görevlisinin öğrencilere yönelik şiddet uyguladığı görüntülere yönelik soruşturma başlatıldığını ve bu kapsamda şiddet uygulayan yurt görevlisinin gözaltına alındığını duyurdu. Yapılan şiddetin kınandığı görüntülerle ilgili valilik şu açıklamayı yaptı.

"Basın yayın organları ve sosyal medya paylaşımlarında yer alan; Esenler İlçemizdeki özel bir erkek öğrenci yurdunda öğrencilere şiddet uygulayan yurt görevlisi, başlatılan adli soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştır.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce müfettiş görevlendirilerek idari soruşturma başlatılmıştır. Öğrencilerimize yönelik şiddet içeren bu davranış asla kabul edilemez, esefle kınıyoruz."

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /