Oğlunu Öldürüp Cesedi Yakmaya Çalışmıştı! Kan Donduran İfade

Denizli'de yangın çıkan evde bulunan cesedin gizemini yatağın altında bulunan kanlı çekiç çözerken, oğlunu öldürüp cesedini yakmaya çalışan şahsın 10 yıl önce kızını kaçırttığı öne sürülen bir kişiyi öldürdüğü, bu cinayeti oğlunun işlememesi üzerine kin duyarak cezaevinden çıktıktan sonra oğlunu da öldürdüğü öğrenildi.  

Oğlunu Öldürüp Cesedi Yakmaya Çalışmıştı! Kan Donduran İfade

Kan donduran olay, Pamukkale'de meydana geldi. 3 katlı bir apartmnın giriş katından dumanlar çıktığını gören vatandaşlar, itfaiye ve polis ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen ekipler içeride bir cesetle karşılaşırken, olay yeri inceleme ekipleri ölen şahsın E.K. isimli 66 yaşındaki şahsın 47 yaşındaki oğlu Mustafa K. olduğunu belirledi. Cinayet ve gasp büro amirliği ekipleri, yangın mahalindeki incelemelerde kanlı çekiç bulunca, babanın sözlü beyanını aldı.

E.K. burada çelişkili ifadeler verince gözaltına alındı. Gözaltında oğlunu öldürdüğünü itiraf eden şahıs, "10 yıl önce kızımı kaçırtan şahsı öldürdüm. Cinayeti oğlumun işlemesi gerekiyordu. Onun yüzünden 10 yıldır cezaevinde hapis yatıyorum" ifadelerini kullandı. Şahsın geçtiğimiz günlerde çıkan yasa ile tahliye edildiği ve oğlunun yanına geldiği öğrenildi.