NVİ 2019'da Kamu Personeli Alımı Yapacak-İşte Beklenen Tarih ve Şartlar

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü bünyesine 2019 yılında yeni personel alımı yapılacak. İşte ilanlar için beklenen tarihler ve diğer detaylar ve başvuru şartları.

NVİ 2019'da Kamu Personeli Alımı Yapacak-İşte Beklenen Tarih ve Şartlar

Nüfus Müdürlüğü 2019 yılı personel alımı ne zaman olacak?

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 2019 yılında yüzlerce kamu personeli alımı yapacak. İlan için geri sayım devam ederken, ilanı bekleyen adaylar, alımın ne zaman olacağını araştırmaya başladı.

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZLERİNE PERSONEL ALIMI

112 çarı merkezlerinde çalıştırmak üzere 1200 kamu personeli alımı için geçtiğimiz aylarda ilan yayımlandı ve söz konusu alımın sözlü mülakatları yapılarak sonuçları beklenmeye başladı. 

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNE YENİ ALIM YAPILACAK

Nüfus Müdürlükleri bünyesine 2019 yılında 1200-1500 civarında kamu personeli alımı yapılacak. Büro memuru ve VHKİ kadrolarına yapılacak personel alımlarında ilanın, , 1200 personel alımı sözlü mülakat sonuçlarının açıklanmasından sonra yayımlanması bekleniyor.

Açıktan yapılacak büro memuru alımında başvuru şartları şu şekilde olacak >>

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen nitelikleri taşımak,
  • En az ön lisans mezunu olmak,
  • 35 yaşını doldurmamış olmak, 
  • 4- ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; Lisans mezunları için KPSSP(3), Ön lisans mezunları için KPSSP(93) puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak

KPSS TERCİHLERİ İLE ALIM OLACAK

2019 yılının ilk KPSS tercihleri 9 Temmuz günü başlayacak. Temmuz ayındaki KPSS tercihleri ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne Veri Hazirlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) alımı yapılacak.

İLANI BEKLEYENLER BU ADRESTE

NVİ ilanlarını bekleyen kadın-erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN