Nijerya'ya Meteor mu Düştü? Gerçek Belli Oldu

Nijerya 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre büyük bir meteorun Nijerya 'ya düştüğü ve 70 'ye yakın evin meteor düşmesi sonucu yıkıldığı , 13 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Ancak yaptığımız araştırmalara göre bu haberin gerçeği yansıtmadığı , sosyal medyada infiale yol açmak için yapılan bir haber olduğu ortaya çıktı.

Nijerya'ya Meteor mu Düştü? Gerçek Belli Oldu

İnanılmaz görüntüler geldi. Nijerya 'ya meteor mu düştü? İşin gerçeği ortaya çıktı. 

Olağanüstü olaylar, felaketler, salgın, içimizi yakan .şehit haberleri... 2020 yılında tabiri caizse yaşamadığımız felaket kalmamıştı. Son olarak Nijerya 'dan feci görüntüler geldi. Edinilen bilgilere göre bir meteor düştüğü iddia edildi. Oldukça büyük olduğu iddia edilen meteorla ilgili görüntüler sosyal medya üzerinde çokça konuşulmaya yayılmaya başlandı.Görüntülerde havadan oldukça büyük bir meteorun açık bir alana çarptığı görüldü. 

Havayı aydınlatan meteor sonrası bir tarlada büyük bir çukur oluştuğu görüldü.

Bölgeden aktarılan bilgide 13 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

İŞİN ASLI ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyada Nijerya'ya meteor düştü iddeaları gerçeği yansıtmıyor. Yaptığımız araştırmalara göre aşağıdaki görüntülerdeki büyük çukur, cumartesi günü mühimmat taşıyan aracın alev aldıktan sonra patlaması sonucu oluştu.

İşte o görüntüler