Netflix'te Yeni Dönem Resmen Başladı

Dünyanın en büyük video akış platformları arasında yer alan Netflix, yeniden yapılanma planları ile beraber reklam destekli paketinin tanıtımını yapmıştı. Söz konusu paket 12 ülkede resmen Kullanıma sunuldu. 2022 senesi içerisinde yüksek miktarda abone kaybı yaşayan dijital yayın Platformu Netflix, geçtiğimiz aylarda yeniden yapılanma planları ile gündeme gelmişti. Gerçekleştirmiş olduğu bu planın bir parçası şeklinde tanımlanan reklamlı Netflix paketi, 12 farklı ülkede resmen Kullanıma sunuldu. Amerika

Netflix'te Yeni Dönem Resmen Başladı

Reklamların sıklığı farklılık her ne kadar gösterebilse de ortalama bir şekilde saat başı 4 ile 5 dakika reklam gösterileceği ve her bir reklamın ise 15 ile 30 saniye civarında olacağı belirtiliyor. İçerik hususunda reklam paketi bazı problemleri de beraberinde getirmektedir. Netflix uygulamasının lisans anlaşmaları gereğince bazı film ile diziler, bu paket içerisinde izlenemiyor fakat firma ile alakalı çalıştığını belirtti.

Türkiye'de Kullanılacak Mı?

Resmi bir şekilde Basic With ADS adına sahip paket; Brezilya, Avustralya, Fransa, Kanada, İtalya, Almanya, Japonya, Meksika, Güney Kore Birleşik Krallık, İspanya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanıma sunuldu. Paketin önümüzdeki aylarda daha fazla ülkede Kullanıma sunulması beklenirken Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.