Nedim Şener'den Erol Mütercimler ile İlgili Flaş İddialar

Gazeteci yazar Nedim Şener, sosyal medya hesabı üzerinden emekli Binbaşı, Stratejist Erol Mütercimler'e yönelik açıklamalarına yenilerini ekledi.

Nedim Şener'den Erol Mütercimler ile İlgili Flaş İddialar

Erol Mütercimler'in geçmişte FETÖ'nün kucağında olduğunu öne süren Şener, STV kanalında yayın yaptığını, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek görüşmesinde aracı olmaya çalıştığını da iddia etti.

Nedim Şener, "EROL MÜTERCİMLER GERÇEĞİ̇.. FETÖ elebaşı Gülen’nin bir dönem sağkolu Latif Erdoğan anlatıyor;‘Mütercimler’e, Perinçek’ten bir randevu alabilir mi diye sordum. O da ‘alırım ‘dedi.” SÖZÜN ÖZÜ; EROL MÜTERCİMLER YALANCI, AİLE TERBİYESİ ALMAMIŞ KİŞİLİKSİZ BİRİ.Erol Mütercimler, dün FETÖ’nün kucağındaydı bugün Haydar Baş’ın. Dün FETÖ’nün STV kanalındaydı, bugün Atatürkçü! Dün FETÖ elebaşı ile Perinçek görüşmesinde aracı, bugün Kemalist! Dün ‘Ergenekon örgütü’ bugün ‘Efkan Ala 15 Temmuz’da Gürcistan’a kaçacaktı’ yalanı ile yola devam.“Kılıçdaroğlu proje’ diyen Erol Mütercimler yakasına CHP rozeti takarken kimin projesi olarak o partiye üye olmuştu acaba? Kılıçdaroğlu proje’ diyen Erol Mütercimler yakasına CHP rozeti takarken kimin projesi olarak o partiye üye olmuştu acaba?" ifadelerini kullandı.

Erol Mütercimler de FETÖ iddialarıyla ilgili Nedim Şener'e çok sert açıklamalarda bulunmuştu. Nedim Şener'in Ergenekon duruşmaları sırasında Fetullahçı Terör Örgütü'ne şirin gözükme çabasında olduğunu öne süren Mütercimler, Şener'in cezaevinden çıkar çıkmaz ABD Büyükelçisini ziyaret ettiğini, karşısında el pençe divan durduğunu söylemişti.