Nabız Ölçen Kablosuz Kulaklık Anker Soundcore Liberty 4 Tanıtıldı

Nabız ölçümü yapmasıyla adından söz ettiren kablosuz kulaklık olarak bilinen Anker Soundcore liberty 4 tanıtımı yapılmış oldu. Tanıtımı yapılmış olan bu ürün çok iddialı olarak görülmektedir.

Nabız Ölçen Kablosuz Kulaklık Anker Soundcore Liberty 4 Tanıtıldı

Anker Soundcore Liberty 4

Anker Soundcore Liberty 4 kablosuz kulaklık olarak tanıtılmış oldu. Kulağın içi formunu benimseyen bir seçenek olması özelliğiyle karşımıza çıkmıştır. Tasarım yönünde bir fark yaratmayan model, özellikleriyle teknik yönünden öne çıkmayı hedef haline getirecektir. Ürün ilk defa taşımakta olduğu sensör ile nabız ölçümlerini yapmaktadır. Nabız ölçüm sonuçlarını akıllı telefon uygulaması tarafından gözler önüne getiren Liberty 4, firmanın açıklamasına göre yüksek kalitede ses sunmaktadır.

Bazı rakipleri gibi birçok kişinin çok önem vermediği ‘’Uzamsal Ses’’ desteği de bulunan bu modeli kafadaki hareketleri algılama yaparak etkileyici olan bir dinleme deneyimini getirmektedir. Bağlantı kurmak için Bluetooth 5.3 kullanmakta olan kablosuz kulaklık, sürpriz olmadığı gibi gürültü engelleme özelliğini de bulundurmaktadır. Yurtdışında 150 dolar olacak olan Soundcore Liberty 4 LDAC, AAC ile SBC kodek desteklerini almaktadır.