Müzisyenlerden Unutulmaz Hediye: 6 Şubat'a Özel Şarkı! Tüm Gelir Depremzede Çocuklar İçin Bağışlanacak!

Ümit Olgun, Buğra Karaçay ve Recep Demir'den oluşan müzik grubu Oblomov, 6 Şubat depremi için özel olarak hazırladıkları "Yalnız Şehir" şarkısını duyurmaya hazırlanıyor. 19 Ocak'ta dijital platformlarda yayınlanacak olan şarkı ve klibin gelirleri, depremzede çocukların rehabilitasyonunu desteklemek amacıyla bağışlanacak. Müzisyenler, yaşanan depremlerin etkilerinin unutulmaması gerektiğine vurgu yaparak dikkat çekiyorlar.

Müzisyenlerden Unutulmaz Hediye: 6 Şubat'a Özel Şarkı! Tüm Gelir Depremzede Çocuklar İçin Bağışlanacak!

Yalnız Şehir: Hatırladığımız Kadar Güçlü, Unuttuğumuz Kadar Suçlu

Ümit Olgun'un vokalleri, Buğra Karaçay'ın elektro gitarı ve Recep Demir'in bass gitarıyla oluşturulan Oblomov grubu, "Hatırladığımız kadar güçlü, unuttuğumuz kadar suçluyuz" mottosuyla 19 Ocak'ta dinleyicileriyle buluşacak. Şarkının tüm geliri, depremzedelerin çocuklarının rehabilitasyonu için yapılacak çalışmalara destek olmak amacıyla bağışlanacak. Müzisyenler, "Her dinleme ve izleme, depremzede çocuklarımızın hayatına katkıda bulunacaktır. Bu nedenle 'Yalnız Şehir' Antakya'yı ve şarkımızı, yalnız bırakmamanızı diliyoruz" şeklinde çağrıda bulunuyor.

Canlarımız, Çocukluğumuz, Hatıralarımız... Her Şeyimiz Enkazın Altında

Grubun Antakya doğumlu solisti Ümit Olgun, depremin ardından yaşanan büyük yıkımın etkilerini anlatarak, "Canlarımızla beraber çocukluğumuz, hatıralarımız, yaşanmışlıklarımız, her şeyimiz enkazın altına kaldı. Bir yıl geçmesine rağmen sorunlar, 6 Şubat sabahındaki gibi tüm çıplaklığıyla duruyor. Bu yüzden 'Yalnız Şehir' ile unutturmamayı amaçladık ve deprem bölgesindeki çocuklara yardım eli uzatmak istedik" ifadelerini kullandı.

Şarkının Sözleri: Köklerimden Derin Bir Yerde

"Yalnız Şehir" şarkısının sözleri şu şekilde:

Köklerimden de derin bir yerde kalsa gözlerim

Feyruz’un nağmeleriyle yeniden filizlenirim

İsyandır hüznüm benim

Bundandır esmerliğim

Asidir sesizliğim

Bundandır esmerliğim

"Arzuhan eylesem deftere sığmaz

Kefensiz kalacak ölümüz bizim"

Duy beni duy ey dünya

Bu feryatlarımı duy

Gör beni gör

Yüreğin olmasın kör