Mustafa Tuna Duyurdu: Tüm İzinler Durduruldu, 24 Saat Çalışılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, geçtiğimiz aylarda Başkent'te görülen 'Su Baskını' olaylarının tekrarlanmaması için çalışmaların başladığını duyurdu.

Mustafa Tuna Duyurdu: Tüm İzinler Durduruldu, 24 Saat Çalışılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna Duyurdu 'Tüm İzinler Kaldırıldı' Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara'da geçtiğimiz aylarda yaşanan manzaraların önüne geçilmesi için harekete geçildiğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te geçtiğimiz aylarda aşırı yağışlar sebebiyle sel baskınlarının olduğu noktalarla ilgili çalışmaları başlattı. Mustafa Tuna, düzenlediği basın toplantısında 6 ilçedeki 15 noktada atık su ve yağpmur suyu hattı çalışmalarına çarşamba günü itibariyle başlanılacağını, ikinci bir emre kadar tüm izinlerin durdurulduğunu, ilgili bölgelerde 24 saat çalışılacağını söyledi.

Mustafa Tipobet Tuna, "Ankaramızda yağışlardan meydana gelen su baskınlarının önlenmesi, bundan sonra alt geçitlerimizde ve belli noktalardaki su baskınlarının yaşanmaması için çalışma başlatıyoruz. Önümüzdeki çarşamba gününden itibaren çalışmalara başlayacağız. Özellikle bayram süresince de bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süre zarfında ASKİ’nin izinleri kaldırıldı.Ekiplerimiz 24 saat çalışacak. Bu çalışmalar sırasında vatandaşlarımızın trafik noktasında rahatsızlığı olacak. Bu rahatsızlıktan dolayı da özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA