Mustafa Sandal'dan Tepki: 'Siz Keyif Yapın Diye mi Evlatlarımız Şehit Oluyor'

Ünlü Şarkıcı Mustafa Sandal´dan, Suriyeli gençlere sert tepki geldi: 'Siz Keyif Yapın Diye mi Evlatlarımız Şehit Oluyor'

Mustafa Sandal'dan Tepki: 'Siz Keyif Yapın Diye mi Evlatlarımız Şehit Oluyor'

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal sosyal medya hesabı üzerinden çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.  Sandal yaptığı açıklamada Suriyeli sığınmacılara tepki gösterdi ve  dün Zeytindalı Harekât Bölgesi'nde teröristlerin füze saldırısı sonucunda şehit olan Teğmen Talha Bahadır'ın resmini paylaştı.

Görevinin Bitmesine 1 Gün Kalmıştı

Görev süresinin bitimine bir gün  kala saldırı sonucu şehit olan Talha Bahadır, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Kahreden haber sonrası şehidimizin naaşı baba ocağı Yalova'ya getirildi ve burada kılınan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimiz sonrası bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"Kendi vatanından kaçanlar ülkemizde keyif çatıyor" diyerek Suriyeli sığınmacılara tepki gösteren Sandal, "Zeytindalı Harekât Bölgesinde (Suriye) füze saldırısında yaralanan İs. Tğm. Talha Bahadır şehit oldu. Diğer tarafta askere alınmamak için kendi vatanından kaçanlar bizim ülkemizde keyif çatıyor. Vergi vermez, kural tanımaz ama benim vatandaşımın tüm hakedişlerine konar. Sözümona sığınmacı!" ifadelerini kullandı.

"Nargileli piknik keyfiniz bol olsun(!) biz aslan gibi evladımızı böyle keyif çatmanız için sizin kaçtığınız vatanda şehit verdik bugün." diyerek tepkisini dile getiren Sandal, "Bu aranızdaki sohbetlerde biraz da Türk milletinin sabrını tartışın ya da pas geçin, zamanı gelince en doğru şekilde tanışırsınız o sabırla! Bu misafirlik uzadı, artık geldiğiniz gibi gitme vakti!" dedi.