Muharrem İnce’den sonra Sinan Oğan’dan dikkat çeken hamle

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, Antalya programı iptal... Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi sonrası yaşanan bu gelişme siyaset kulislerinde hareketliliğe yol açtı.

Muharrem İnce’den sonra Sinan Oğan’dan dikkat çeken hamle

Oğan'ın yarın Ankara'da olacağı öğrenildi. İnce de önceki günkü mitingini iptal etmişti.ATA İttifakı cumhurbaşkanı Sinan Oğan'ın, Antalya programı iptal... Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi sonrası yaşanan bu gelişme siyaset kulislerinde hareketliliğe yol açtı. Oğan'ın yarın Ankara'da olacağı öğrenildi. İnce de önceki günkü mitingini iptal etmişti.

Dün İzmir ve Manisa’da gerçekleştirmesi planlanan mitinglerini sağlık sorunları nedeniyle iptal edildiği duyurulan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bugün cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Yaşanan bu gelişme sonrası Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’dan dikkat çeken bir hamle geldi. Oğan, Antalya programını iptal etti. Oğan’ın yarın Ankara’da olacağı öğrenildi. Bu gelişme Ankara kulislerini hareketlendirdi.

Kaynak : Sözcü Gazetesi