Muharrem İnce'nin Ekibi 466 İmzaya Erişti

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Olağanüstü Seçimli Kurultay çanları çalıyor. İmza sayısı ikinci günde 466'ya ulaşmış durumda.

Muharrem İnce'nin Ekibi 466 İmzaya Erişti

Olağanüstü Kurultay Talebi için 15 gün içinde 625 imza toplaması gereken CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ekibi ikinci günde 466 imzaya ulaştı.

Olağanüstü seçimli Kurultay için 15 Gün içerisinde 625 imza toplaması gereken İnce'nin ekibinin ilk gün topladığı imza sayısı 300 olarak açıklanmıştı. Partinin en genç kurultay delgesi olan Mehmet Emin Altunses, dün konuyla ilgili yaptığı açıklamada Nerobet Türkiye genelinde imza verenlerin sayısının 300'ü geçtiğini, 2. gün içerisinde olağanüstü kurultay için yeterli imzaya ulaşılacağını savunmuştu.

Altunses, "Türkiye genelinde imza verenlerin sayısı 300'ü geçmiş durumda. 2 gün içinde olağanüstü kurultayımız için yeterli imzaya ulaşacağız" demişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün bugün konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Tüzün, Olağanüstü Seçimli Kurultay çağrısı için imza veren delege sayısının 466'ye ulaştığını bildirdi. Tüzün, "Kurultay Delegelerimiz, Değişim ve Umut Kurultayı için 2. Gün 466 imza verdi. Türkiye'nin Umudu Olacağız. Başaracağız.." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA