Müge Anlı'nın Tatlı Sert Programındaki Seher Okusal'ın Katili Yakalandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan S.a isimli 17 yaşındaki genç kız, senelerdir annesinden haber alamadığını, annesinin kardeşleri ve babasının ise Seher Okusal isimli kadını aramayı bıraktıklarını söylemiş, daha sonra annesinin bir cinayete kurban gittiğini öğrendiğini, bunu da kendisine annesinin kız kardeşinin anlattığını söylemişti. Programa katılan Mevlüt Okusal, cinayet iddialarını tamamiyle reddetmiş, Seher Okusal'ın gece kulüplerinde çalıştığını nerede olduğunu bilmediğini söylemişti.

Müge Anlı'nın Tatlı Sert Programındaki Seher Okusal'ın Katili Yakalandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan S.a isimli 17 yaşındaki genç kız, senelerdir annesinden haber alamadığını, annesinin kardeşleri ve babasının ise Seher Okusal isimli kadını aramayı bıraktıklarını söylemiş, daha sonra annesinin bir cinayete kurban gittiğini öğrendiğini, bunu da kendisine annesinin kız kardeşinin anlattığını söylemişti. Programa katılan Mevlüt Okusal, cinayet iddialarını tamamiyle reddetmiş, Seher Okusal'ın gece kulüplerinde çalıştığını nerede olduğunu bilmediğini söylemişti. Seher Okusal'ın babası ise kızını aramama gerekçesi olarak 'Hastayım' , 'mahkemelerle uğraşamam' olarak açıklamıştı.

KATİLİ ERKEK KARDEŞİYMİŞ

Müge Anlı'nın Tatlı Sert isimli programına katılan 17 yaşındaki genç kız, 7 sene önce kaybolan ve kendisinden bir daha haber alamadığı annesini aradığını annesinin erkek kardeşinden şüphelendiğini söylemişti. Genç kızın ifadelerinin ardından harekete geçen Kocaeli Emniyeti , Seher Okusal'ın ekrek kardeşi Mevlüt Okusal'ı kısa süre sonra gözaltına aldı. Emniyetin ifadesine başvurduğu Mevlüt Okusal'ın eşi de cinayetle ilgili detayları anlatınca, Mevlüt Okusal karakolda cinayeti itiraf etti. Ablasının kendi evine alkollü geldiğini ve tartışma esnasında onu ittiğini söyleyen Mevlüt O. daha sonra ablasının cansız bedenini poşet içerisinde ormanlık alana götürerek gömdüğünü söyledi.