Müge Anlı'da Kan Donduran İddia: Kadın 6 Aylık Bebeğini Tandıra Atmış

Müge anlı ile Tatlı Sert adlı programda ortaya atılan iddia kan dondurdu. Programda gelen açıklamada bir kadının 6 aylık çocuğunu tandıra attığı bildirildi.

Müge Anlı'da Kan Donduran İddia: Kadın 6 Aylık Bebeğini Tandıra Atmış

Müge Anlı'da korkunç açıklama.

Atv ekranlarında yayımlanan, bugüne kadar birçok olayın açıklığa kavuşmasını sağlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dünkü bölümünde kan donduran bir itiraf geldi. O sözleir duyanlar dehşete düştü. 

74 YAŞINDA KAYBOLAN ADAMA NE OLDUI

Antalya'da 2016 yılında kaybolan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan 74 yaşındaki Kerem Durur'a ne olduğu programda tartışılmaya başlandı. Başlayan tartışma devam ederken kan donduran bir gerçek ortaya çıktı. 

BİRLİKTELİK YAŞADIĞI KİŞİDEN KAN DONDURAN AÇIKLAMA

Kerem Durur'un nerede olduğunun belirlenmesi devam ederken , birliktelik yaşadığı Resime Dönmez isimli kişi hakkında ortaya atılan açıklamalar kan dondurdu. Programda anlatılanlara göre Resime Hanım ile Kerem Bey'in ilişkisinin , Resime Dönmez evli olduğu zaman başladı. Resime Dönmez'in Kerem Durur isimli kişiden önceki eşi ve Kerem Durur'un kardeşi, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok iddialar ortaya attı. 

İddialara göre Resime Dönmez'in eski eşi ile evli olduğu zamanda 6 aylık bebeğini tandıra attığı söylendi. İddialarda bebeği tandıra atarak yakan kişinin Resime Dönmez olduğu öne sürüldü.

BU PROGRAMDA DUYDUĞUM EN VAHŞİ ŞEY

Söylenenler karşısında büyük şok geçiren Müge Anlı, "Bugüne kadar bu programda duyduğum en vahşi şey, inanamıyorum." ifadeleri ile geçirdiği şoku anlattı.