Müge Anlı ile Tatlı Sert'e de Çıktı! Hasibe Nur Her Yerde Aranıyor

Konya'nın Karatay ilçesinde evinden okula gitmek için ayrılan 10 yaşındaki Hasibe Nur Mutlu'dan haber alınamıyor.  ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp çocuk olayı daha gündeme geldi. 26 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert 'deki Hasibe Nur Bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e de Çıktı! Hasibe Nur Her Yerde Aranıyor

Programda aktarılanlara göre Konya'nın Karatay ilçesinde evinden okula gitmek için ayrılan 10 yaşındaki 5. sınıf öğrencisi Hasibe Nur Mutlu isimli kız çocuğundan bir daha haber alınamadı.  Canlı yayına telefonla bağlanan ve olayı anlatan Hasibe Nur'un amcası, yeğeni'nin servisten indikten sonra zihin bulanıklığı yaşayıp, yanlış okula gittiğini düşündüğnü aktardı.

Amca Mutlu, "Servisten dolayı bir zihin bulanıklığı yaşıyordu. Her gün farklı servislerle gittiği için kafası karışmış olabilir. Bu yıl okulu da değişti. Sabah saat 7:36'da okulun önünde servisten indiği görülüyor ama okula girmiyor. Bütün kameralara baktırıyoruz. Hasibe'yi her yerde arıyoruz." şeklidne konuştu. Amca Mutlu'nun ardından canlı yayına bağlanan Hasibe'nin annesi Seda Mutlu ise kızının servisten inerken bir akrabasına okuldan kaçacağını söylediğini öne sürdü. Anne Seda Mutlu, "Hasibe bu okula yeni başladı. Servisten inerken bir akrabamızın oğluna 'ben bugün okuldan kaçacağım.' demiş. Okul kamera kayıtlarına baktık. İki kere gitmeye çalışıyor cesaret edemiyor ama üçüncü denemesinde kamera kayıtlarından çıkıyor." dedi.

Her yerde aranan minik Hasibe'yi görenlerin emniyete durumu bildirmesi isteniyor.

KAMUBULTNEİ.COM - ANKARA