Müge Anlı'da Şok Eden Sözler: Damadım Bana Tecavüz Etmeye Kalkıştı! 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınınında Sezai Harman'ın hayatını kaybetmesine ilişkin çarpıcı haberler art arda geldi. Sezai Harman'ın zehirlenerek öldürüldüğü yönündeki iddialar artarken, cinayeti işlediği iddia edilen Ayşe Harman'ın canlı yayında söyledikleri kan dondurdu. Damadının kendisine tecavüz etmeye kalkıştığını söyleyen Harman, bu yüzden üvey kızının kendisine karşı kin güttüğünü imâ etti.

Müge Anlı'da Şok Eden Sözler: Damadım Bana Tecavüz Etmeye Kalkıştı! 

Şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 64 yaşındaki Harman'ın Manisa'daki evinde zehirlenmiş halde bulunması üzerine canlı yayına katılan kızı Canan Dağcı, üvey annesinin babasını zehirlediğini öne sürdü. Cinayetin perde arkası çözülmeye çalışıldığı esnada aynı zamanda üvey annesinin hayatında başka birisi olduğunu da söyleyen Canan'ın açıklamalarına Ayşe Harman'dan ise şok eden bir yanıt geldi. 

Ayşe Harman, Canan'ın eşinin evine gittiği sırada damadının kendisinin üstünü başını yırtarak tecavüze kalkıştığını söyledi.

Bu arada Ayşe Harman'ın öz kızı da babasının yemeğine zehir konulmuş olabileceğini iddia ediyor. Eda hanım, annesinin bunları yapabilecek zihniyette birisi olduğunu iddia ederken, kendilerini de yıllarca kanser hastası olduğunu söyleyerek kandırdığını söyledi. 64 yaşındaki Manisalı çiftçi Sezai Harman'ın ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma ise devam ediyor.