Müge Anlı'da Gazi Akbıyık Cinayeti Kahreden Detay! Gerçekler Çok Farklıymış, Şok Eden İtiraf

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir cinayet daha çözüldü, fakat Müge Anlı bile cinayet itirafının ardından çok üzüldü. Dünkü programın ardından haber merkezlerine şok eden itiraf haberleri düşmüş, Gazi Akbıyık'ın katili dini nikahlı eşi şeklinde haberler sunulmuştu. Fakat gerçekler çok daha farklıymış. Çünkü Gazi Akbıyık'ın katili büyük kızı çıktı. Abdullah Gazi Akbıyık'ın kızı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Her şeyi Müge Anlı'ya itiraf ettiler.Müge Anlı ile Tatlı Sert Program

Müge Anlı'da Gazi Akbıyık Cinayeti Kahreden Detay! Gerçekler Çok Farklıymış, Şok Eden İtiraf

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR! MÜGE ANLI'DAKİ GAZİ AKBIYIK CİNAYETİNDE KAHREDEN DETAYLAR

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında flaş gelişmeler. Haber merkezlerine düşenin aksine Gazi Akbıyık'ın katili Kıymet Albayrak değil, kızıymış. Müge Anlı bugünkü programının başında Abdullah Gazi Akbıyık cinayeti ile ilgili program sonrası yaşananları tek tek anlattı. Talihsiz kız çocuğu da o gece yaşananları tek tek anlattı. Babasının olay gecesi alkollü bir şekilde eve geldiğini, annesine zorla senet imzalattığını, annesini darp ettiğini, kendilerini de daha önce defalarca darp ettiğini söyleyen talihsiz kız çocuğu, babasının elindeki silahın arbede sırasında patladığını, bunun sonucunda babasının hayatını kaybettiğini söyledi. Abdullah Gazi Akbıyık'ın akrabaları ve dini nikahlı eşi de , Akıbıyık'ın tefecilik yaptığını, cinsel istismar, polise mukavemet gibi suçlar yüzünden ceza aldığını söylemişti.

MÜGE ANLI'DA YÜREK DAĞLAYAN İTİRAFLAR! 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir cinayet daha çözüldü, fakat Müge Anlı bile cinayet itirafının ardından çok üzüldü. Çünkü Gazi Akbıyık'ın katili büyük kızı çıktı. Abdullah Gazi Akbıyık'ın kızı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Her şeyi Müge Anlı'ya itiraf ettiler.

Programa konuk olan Abdullah Gazi Akbıyık'ın kızı burada şu ifadeleri kullandı:

Babam sürekli cezaevine girip çıkıyordu. Sürekli annemi dövüuyordu, evimize sevgililerini getiriyordu. Çocukları yaşında insanlarla birlikte oluyordu, onları eve getiriyordu, annemi kadından saymıyordu. Bu zamana kadar yanımıza gelip hiç derdimizi sıkıntımızı sormadı. Kadınları eve getirmesini istemiyorduk. Bizi kaale almıyor, dinlemiyordu. Annemi döverken görüyorduk, testereyle dövüyordu, eline ne geçerse dövüyordu. Bende daha önce şiddete uğradım. Hapise girmişti, sığınma evine gittik annemle birlikte. Evimizi öğrendi sonra geri gelmek zorunda kaldık. Çocuk yuvasına gitmeyi tercih etmiştim. Onun yanında kalmak istememiştik. Babamdan çok korkuyordum. Yüzüne bile bakamıyordum, sürekli şiddet görüyorduk.

ANNEME ZORLA SENET İMZALATIYORDU

Annem bırakamıyordu, o da çok korkuyordu. Annemi enayi olarak görüyordu, getirdiğim kadınlara kumalara hiç laf edemiyor şeklinde düşünüyordu. Annem bize laf ettirmemeye çalışıyordu. 18 Ocak'tan 4 gün önce çıktı cezaevinden 6-6.5 yıl kalmıştı. Cezaevinden izinli çıkınca bizi dövüyor, bize bulaşıyordu. Annemi çok fazla dövüyordu. Annem bir kere şikayetçi oldu, sığınma evinde bile buldu. Akşam babam alkollü bir şekilde eve geldi, saat 11.30 civarıydı. Arkadaşlarıyla içmiş , annem neden içtiğini sordu, bir senet çıkardı anneme imzalatacaktı. İmzalamak istemedi annem. Annem imzalamak zorunda kaldı dayak yiyince. Ondan sonra annem imzalayınca, dövmeyi sürdürdü, o sırada ben araya girdim, silah patladı birden. Elinde silah vardı. Kime geldiğini anlayamadım. Babam birden yığıldı o vurulmuş. O arbedede kime geldiğini anlayamadım. Anneme mi geldi, kendime mi geldi tedirgin oldum.

ANNEM TÜM SUÇU ÜZERİNE ALACAKTI

Olaydan sonra polis çağırmayı düşünmediğini, olanların olduğunu fakat annesinin polis tarafından alıp götürülmesinden çok korktuğunu söyledi. Babasını saklamayı kendilerinin istediğini söyleyen talihsiz çocuk, annesinin kendisine 'Senin üniversite sınavın var hayatını karartma' dediğini fakat kendisinin bu durumu kabul etmediğini söyledi.