Müdür ile Öğretmen Yumruk Yumruğa Kavga Etti

Edirne 'de meydana gelen olayda okul müdürü, ilk eğitim gününe gelmeyen öğretmeni aradı ve telefonda tartıştı. Öğretmen okula geldi ve müdür odasında kavga çıktı.

Müdür ile Öğretmen Yumruk Yumruğa Kavga Etti

Flaş haber Edirne 'de meydana geldi.

Fevzipaşa İlokulu 'nda meydana gelen olayda, okulun 44 yaşındaki müdürü Nihat T. isimli kişi, iddialara göre mesaiye gelmediği için tartıştığı 43 yaşındaki öğretmen Salim H. ile tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede yumruklu tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Olay sonrası Aresbet taraflar bir birinden şikayetçi oldu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, hem müdür hem de öğretmen hakkında idari soruşturma başlattı.

Edirne 'de bulunan Barutluk Mahallesi 'ndeki Fevzipaşa İkokulu 'nda müdürlük yapan Nihat Y., okuların açıldığı ilk gün mesaiye gelmeyen öğretmen Salim H. 'yi telefonla aradı. Öğretmene okula gelmesini söyleyen Müdür ile öğretmen arasındaki bu sohbet kısa sürede tartışmaya dönüştü. 

Telefonda tartışan ve bağrışan müdür ile öğretmen sinirlerine hakim olamadı. Telefondaki bu tartışma sonrası öğretmen dayanamadı ve okula geldi. Okula gelen öğretmen Salim H., direk Okul Müdürü Nihat T. 'nin odasına gitti ve onunla burada tartışmaya devam etti.

Sözlü olarak telefonda başlayan ve müdürün odasında devam eden tartışma kavgaya dönüştü. Bir birilerine yumruk , tekme ve tokatlarla saldıran kavgayı duyan diğer öğretmenler ancak ayırabildi. 

Kavgadan sonra okul müdürü Nahit T. ile öğretmen Salim H., soluğu polis merkezinde aldı ve bir birlerinden şikayetçi oldu.

EDİRNE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 'NDEN AÇIKLAMA

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit ise, yaşanan bu olayın ardından bir açıklama yaptı. Cirit yaptığı açıklamada okula müfettiş gönderdiklerini ve konu ile ilgili idari soruşturma başlattıklarını söyledi.

Kamubulteni.com | Ankara