MSB Açıkladı: 1 Askerimiz Şehit Oldu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Hatay 'da kaçakları yakalamak için yapılan mücadele sırasında meydana gelen silah kazasında 1 askerimiz şehit oldu.

MSB Açıkladı: 1 Askerimiz Şehit Oldu

MSB'den bir son dakika açıklaması geldi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında , Hatay sınır bölgesinde devriye görevi yapan asker, kaçakları yakalamak için mücadele verirken çıkan silah kazasında şehit oldu.  Yapılan açıklamada şehit olan askerimizin Piyade Onbaşı Ertuğrul Üstün olduğu belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, dün Hatay sınır bölgesinde yapılan devriye görevi sırasında, Suriye tarafından Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışanları yakalamak için müdahale edildiği belirtildi.

Kaçakları yakalamak için yapılan müdahale sırasında bir silah kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, meydana gelen bu silah kazası sonucu  Piyade Onbaşı Ertuğrul Üstün'ün şehit olduğu bildirildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da bir mesaj yayımlayarak şehidin ailesine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA